- Sussy -

Heej alla ! :)

Hoppas ni alla har haft en bra dag, Vädret idag har vart riktigt skönt faktiskt :).

Idag ska jag inte göra något speciellt ska bara vara hemma och ta det lugnt :). Ska ju vakna tidigt imorn, jag har gymnastik träning från 9 - 11 :). Hahah kommer vara dödstrött imorn :P.
Men faktiskt så är det värt det i slutändan.

På måndag så har jag historie prov så under helgen ska jag nog ängna ganska mycket tid till plugg också, måste sköta skolan ju :).

Har nog inte så mycket att skriva nu för tillfället , ska kolla runt lite på internet.

Puss på er ! <3


Tro på dig själv! <3

Den personen som jag är idag trodde jag aldrig att jag kunde bli för ett halvår sen. Visst jag har fortfarande mina brister , men jag har blivit en så mycket bättre människa !.
Jag har lärt mig att livet faktiskt är värt att leva och att man kan hitta lyckan bara man vill.

Jag har mognat otroligt mycket , även om det inte är något andra ser så känner jag det. Jag har blivit mycker starkare som person och faktiskt så bryr jag mig inte längre om vad folk tycker om mig som är negativt. Alla rykten och skitsnack som folk försöker sänka mig med , i dont give a damn :).
Så länge jag vet vem jag är och står för , ska ingen stoppa mig :).

Att älska sig själv är en väldigt viktig sak , för om man inte älskar sig själv kommer man aldrig kunna låta någon annan älska dig och det har jag vart med om många gånger så jag vet verkligen vad jag pratar om.

Jag vill aldrig gå tillbaka till den personen som jag var och nu känner jag verkligen att jag är den gamla Suzana igen :), den som kan skratta och le av lycka istället för att vara rädd för att någon ska se igenom det falska leendet. Jag känner att om det fortsätter såhär bra så kommer ingen kunna hindra mig från att göra det jag vill i livet :)

INGEN !! :)Loove ! <3

Heej alla ! :). 

Jag vet att det var jättelänge sedan jag uppdatera något , men jag lägger all min fokus på skolan. Jag ska försöka att skriva mer , det ska jag. 

Ni som ser att det står pointshop längst upp i bloggen  klicka där och bli sen medlem , jag lovar ni ångrar er inte !. Jag har redan samlat ihop till en tungpiercing som jag nu har hemma :D. Jag kan lägga upp någon bild någon dag :). 
Så bli medlem för det finns ALLT man kan välja mellan och då menar jag verkligen allt !!. :).
DET ÄR GRATIS OCKSÅ !
Jag håller nu också på att sluta röka och idag har det gått jättebra har knappt rökt något :). Det som fick mig att verkligen klara mig utan cigg är att jag har börjat i gymnastik nu och jag måste ha en riktigt bra kondition , så nej tack till cigg !. 


Music is my life <3

Hejsan alla , ville bara skriva hur stolt jag är över mig själv nu hihih :)

Jag blev precis klar med min nya text !! :D Jag kan faktiskt för en gångs skull säga att jag är riktigt nöjd :D.
Nu behöver den spelas in och det ska fixas in en kille som sjunger till låten också :), huur bra som helst juu !!

Ni alla får ha det så bäst ska stääda mitt rum nu hahaha ! :D

Puss Puss


Live , Love , Laugh

Heej allihopa söta människor :).

Vet att jag inte bloggar så mycket nu för tiden , men jag försöker så fort jag sitter på datorn. Ibland har man helt enkelt inget att skriva om faktiskt.

Idag är det en latdag , men det blir inge latande för mig idag. Ska snart sätta igång med lite plugg och efter det ska jag storstäda mitt rum. Blää :(. men det måste ju göras så varför inte. Jag får helt enkelt bomba med musik i mina högtalare, då kanske jag kan stå ut med städningen :)

Puss på er ! <3every hello ends with a goodbye

Hejsan alla:).

Idag var det en väääldigt kort skoldag. Först så började jag 20 i 10 sen så slutade jag 10 i 11 för att den andra lektionen var inställd. 
Herregud vad jag hatar mitt schema den är verkligen hemsk :(. 

O just det glöm inte frågestunden som väntar på att bli bombad med frågor :)
Frågestunden hittar ni här

Vem är jag ??

RSS 2.0